Bel ons+32 (491)72.18.18
Mail onshallo@interieurpakket.be

4 keer Geld Besparen tijdens de Afwerkingsfase

1. BIJ DE INSTALLATIE

Het is een open deur intrappen. Voor alles wat je zelf doet betaal je geen professionele manuren. Wist je dat een Doe-Het-Zelver snel tot 50% bespaart? Bovendien ondersteunt Interieurpakket zelfbouwers aan de hand van installatiehandleidingen en – video’s en is er een 24/7 hulplijn beschikbaar.

Kan je niet voldoende tijd vrijmaken voor je project of twijfel je nog voor bepaalde technieken? Geen paniek, ook dan kan je nog steeds geld uitsparen op je installatie. Kies voor het Doe-Het-Samen scenario. Terwijl een professional de moeilijkere zaken installeert, neem jij de ondersteunende werkjes voor je rekening (denk maar aan klaarzetten, aangeven en opruimen).

2. BIJ DE PRODUCTKEUZE

Iedereen wil teleurstellingen vermijden. Je wil niet constateren dat jouw goed-koop uiteindelijk duur-koop bleek te zijn. Maar je wil ook niet horen dat je buurman een pak minder betaalde voor hetzelfde product.

Maar wat is dan de juiste prijs?

Interieurpakket verwijst enerzijds naar het belang van het juiste advies en anderzijds naar een geruststellende Beste Prijs Garantie.

Tijdens een advies wordt er besproken wat de beste productkwaliteit is voor jouw welbepaalde ruimte, zodat er geen teleurstelling volgt nadien. Voor een rustig zolderkamertje zal er andere verf en laminaat geadviseerd worden dan voor een drukbelopen badkamer of keuken.

Eens de opties duidelijk zijn en het juiste product gekozen is, mag je als klant bij Interieurpakket op je beide oortjes slapen. Dankzij de Beste Prijs Garantie op producten betaal je steeds de laagste prijs.

3. BIJ EEN RENOVATIE VAN EEN WONING OUDER DAN 10 JAAR

Is je woning ouder dan 10 jaar? En wordt je woning uitsluitend als privé-woning gebruikt (of slechts ‘bijkomstig’ om je beroep uit te oefenen)?

Dan heeft Vlaanderen goed nieuws. Jij kan genieten van een btw-tarief van 6% ipv 21% bij de renovatie van uw woning. Hierbij is het belangrijk dat de werken (bijvoorbeeld vloerbekleding of schilderwerken) rechtstreeks aan jou als eindverbruiker gefactureerd worden én dat de levering en de plaatsing van de materialen door eenzelfde aannemer gebeurt

4. DANKZIJ DE BESTE PRIJSGARANTIE

Bij Interieurpakket betaal je nooit te veel voor uw producten dankzij de Beste Prijsgarantie. Dit betekent dat je op ieder moment de beste prijs in de markt krijgt. Dit geldt vanaf het moment dat je je goedkeuring stuurt tot het moment dat de producten bij u geleverd worden. Elders goedkoper gezien? Dan wordt het verschil vereffend.

WhatsApp chat