Bel ons+32 (491)72.18.18
Mail onshallo@interieurpakket.be

Vloer pakket, vloerpakket, schilderpakket, schilderspakket, vloeren zonder zagen, doe het samen upgrade, interieurpakket, interieurspecialist, verbouwen zonder zorgen, Dieter Debacker, Dennis Willems, pakket laminaat, pakket parket, parket vinyl, peintagone pakket, pergo pakket, interieur pakket

Klanten aan het woord

Ik ben uitermate tevreden over de service, de prijs, de uitstekende kwaliteit van de verf en het ter beschikking gestelde materiaal. Ik kocht verf voor mijn hele huis en bestelde er het schilderspakket bij. Alles werd netjes ruim op tijd geleverd met de nodige uitleg. Het schilderspakket zelf is erg gemakkelijk, werkelijk alles wat ik nodig had zat erbij. Ik kan Interieurpakket absoluut aan iedereen aanraden. Mocht ik opnieuw verf nodig hebben, dan twijfel ik geen seconde!

Frederik Y.

Customer service

“Leerde Interieurpakket kennen via een vriend. Eerste contact verliep telefonisch, nadien bij ons thuis. Ze hebben onze volledige boven gemeten met 3 D scanner. Naderhand leverden ze een plaatsingsplan met nummertjes. Makkelijk en véél goedkoper dan vakman inhuren. “

Victor D.

Victor D.

Magazijnier

“Werkelijk unieke aanpak vond ik hier. Ik kocht verf om volledige benedenverdieping te restylen. Boekte er Philip bij voor 1/2 dag, een op en top vakman. Hij kwam me alle materialen voortonen qua gebruik en zette me op weg. Via Whatapp chat kon ik nadien nog vragen stellen. Nergens in België bestaat dit. Toppie! “

Mia V.

Mia V.

Verkoopster

” Waar kan je dit nog vinden? Alles tijdig geleverd, met uitleg en met alle materiaal dat ik nodig had, en niks meer. Gewoon de max. “. In één weekend was de klus geklaard.Mijn vriend en ik in de wolken.”

Mats K.

Mats K.

Verpleger

“Van bij het eerste contact voelden we een klik met de Interieurpakket medewerkers. Ik zou Interieurpakket aan iedereen aanraden die niet teveel verf in huis wil halen, uitleg wil krijgen tegen de beste prijs  .”

Mark D.

Mark D.

IT medewerker

“Ik was eigenlijk geïntrigeerd door het ‘Zonder Zagen’-pakket. Het leek mij op het eerste zicht onmogelijk om mijn vloer perfect voorgezaagd aan huis te krijgen. Ik heb namelijk een ovaalvormig kookeiland. Maar alles perfect verlopen. Twee weken nadat mijn ruimte tot op de millimeter werd opgemeten, kreeg ik mijn laminaatvloer volledig voorgezaagd en mét legplan aan huis. Heb de vloer samen met 2 vriendinnen gelegd. Girlpower!”

Laura C

Laura C

Laborante

“Laminaat leggen gebeurt door vakmannen dacht ik tot ik op Interieurpakket.be las dat ik het zelf en goedkoper kon. Nieuwsgierigheid geprikkeld. Ze kwamen de benedenverdieping digitaal opmeten en leverden de vloer genummerd  met een plan. Veilig voor mijn handen want geen zaagwerk, snel en stofvrij. Ieder tevreden en zeker mijn portefeuille.”

Jeroen B

Jeroen B

Docent Wereldorientatie

“Omdat ik de ganse week al werk en in het weekend wel iets leuker te doen heb dan mij te verdiepen in alle kleur- en schildertechnieken, geraakte mijn renovatie een beetje op de lange baan. Tot ergernis van mijn vriendin. Dankzij de mannen van Interieurpakket was de klus sneller geklaard dan ik dacht. Na mijn werkuren eens geskypet en een week later werden de potten, borstels en afplaklint al geleverd. En ze hebben me nog uitgelegd hoe ik het moet doen ook. Echte aanrader!”

Nathan M

Nathan M

Koerier

Fier op deze ideeën en realisaties met kleuren en onze schitterende verven

.....

Ook zin om aan de slag te gaan en je woning in een nieuw kleurtje te stoppen?
Binnen of buiten schilderen?
Bel, mail of chat met ons en start binnenkort!
Samen doen we dit beter!
We’ve got you covered

Fier op deze ideeën en realisaties met parket, laminaat en vinyl

......

Ook zin om aan de slag te gaan en je woning een nieuwe houten vloer te geven?
Of toch liever een combinatie met vinyl?
Bel, mail of chat met ons en start binnenkort!
Samen doen we dit beter!
We’ve got you covered

Zelf testimonial schrijven?
Dat kan je hier:

    WhatsApp chat