Bel ons+32 (491)72.18.18
Mail onshallo@interieurpakket.be

Dagelijks ontmoeten onze Interieurpakket medewerkers heel wat mensen.
Daarbij krijgen we tientallen vragen.
We sommen er op onze website Interieurpakket.be graag een aantal voor u op:
INSTALLATIE
HOE INSTALLEREN?

Interieurpakket heeft alle installatievideo’s voor u verzameld via het Interieurpakket YouTube kanaal

PAKKETTEN
IS ELKE PAKKET GELIJK?

Interieurpakket biedt 3 pakketten ; schilderpakket, vloerpakket en het unieke vloerpakket zonder zagen.
Eender welk pakket je kiest, het bevat altijd:

✓ De kwalitatieve producten die u koos
✓ Gebruik gereedschappen
✓ Hulp bij opstart van het project
✓Levering aan huis
✓Een installatieplan

Lees dit na op onze interieurpakketten.
Nog vragen? Contacteer ons even vrijblijvend.

WELKE VLOERENTYPES KOMEN IN AANMERKING VOOR HET ‘VLOEREN ZONDER ZAGEN’ PAKKET?

Het ‘Vloeren zonder zagen’ pakket is beschikbaar op de vinyl-en laminaatvloeren.

IN WELKE INTERIEURSTIJLEN ZIJN DE PAKKETTEN?

Onze pakketten staan garant voor een combinatie van service, gebruik professioneel installatiemateriaal en de beste producten. Bijgevolg zijn ze niet gelinkt aan een bepaalde interieurstijl. Van zeer klassiek tot zeer modern, het team van Interieurpakket beschikt over inspirerend materiaal, ook Pinterest is voor velen een hulp bij het vormen van ideeën. Eens we samen ontdekt hebben wat u wil, maken we duurzame vloer- en verfkeuzes in lijn met uw wensen.

IK HEB EEN BEPERKT BUDGET. IS INTERIEURPAKKET DAN IETS VOOR MIJ?

Interieurpakket is zeker iets voor u! Uw budget is een belangrijk ingrediënt voor ons om uw ideale Interieurpakket samen te stellen.
Tijdens een advies aan huis bespreken we hoe we de totale factuur naar beneden kunnen halen, en dit zonder in te boeten op kwaliteit.
Wist u trouwens dat Interieurpakket u de Beste Prijs garandeert? Ontdek er hier meer over.

WANNEER WORDEN DE INTERIEURPAKKETTEN GELEVERD?

Na het kennismakingsgesprek worden de pakketten op een vaste datum geleverd. Zo kunnen jullie meteen aan de slag gaan en staat het materiaal niet onnodig in de weg.

IK HEB 2 LINKERHANDEN. IS INTERIEURPAKKET IETS VOOR MIJ?

Dan is Interieurpakket zeker iets voor jou! We sturen op voorhand de nodige installatiehandleidingen door, zodat u deze rustig kunt overlopen. Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt er ook al afgetoetst wat u voorkennis is, zodat we weten waar we de focus op moeten leggen. Wanneer u dan een pakket kiest, wordt er altijd 45minuten bijstand geleverd om effectief samen op te starten, nadien werken jullie in jullie eigen tempo verder af. Gaat het toch goed fout? Geen zorgen, een netwerk aan professionals staan voor jullie klaar om te werken over te nemen.

HOE LANG MAG IK DE BIJGELEVERDE INSTALLATIETOOLS GEBRUIKEN?

U mag de bijgeleverde installatietools maximaal 2 weken gratis bijhouden na levering van het Interieurpakket. Zo is er ook voor u een gezonde stimulans om eindelijk die renovatiewerken af te krijgen. Indien u ze langer dan 2 weken nodig heeft, dan worden deze verhuurd aan marktconforme prijzen.

LAMINAAT VLOEREN
WAT IS EEN LAMINAATVLOER?

Laminaatvloeren bestaan uit een aantal lagen die tijdens een lamineringsproces worden samengevoegd. De binnenste kern is meestal een houtvezelplaat met een zeer hoge dichtheid genaamd HDF (High Density Fibreboard). Het dessin bestaat uit bedrukt papier dat het voorkomen van hout, steen of andere materialen nabootst. Maar laminaatvloeren in één kleur of met een patroon komen ook vaak voor. De toplaag is verstevigd met een slijtlaag van aluminiumoxide, een van de hardste materialen in de natuur.

Pergo Original Laminate-vloeren waar we met Interieurpakket.be voor kiezen, worden dusdanig opgebouwd dat deze een zeer hoge weerstand bieden tegen krassen, druk, inslag, vuil, zonlicht en hitte. Naast de HDF-kern en de slijtlaag van aluminiumoxide bestaan onze vloeren uit een aantal gepatenteerde lagen die ervoor zorgen dat onze vloeren de duurzaamste laminaatvloeren ter wereld zijn.

HOE INSTALLEER JE EEN LAMINAATVLOER?

Het leggen van een Pergo-vloer, dat is het merk waar we bij Interieurpakket.be vooral mee werken, gaat nu sneller en eenvoudiger dan ooit. Alle laminaatvloeren zijn voorzien van het innovatieve PerfectFold™ 3.0 kliksysteem, waardoor je de vloer op drie verschillende manieren kan installeren.

Je hoeft enkel de planken aan elkaar te klikken op de manier die voor jou het beste werkt, zodat de vloer in een mum van tijd is gelegd. Het is zelfs eenvoudig om ze op te tillen en te vervangen, mocht dat nodig zijn.

DRIE VERSCHILLENDE PERGO INSTALLATIEMETHODEN:

Omlaag drukken

De ideale methode om de vloer snel op een groot gebied te plaatsen. Klik de plank aan de lange kant, schuif totdat deze het einde van de eerder gelegde plank bereikt en druk de plank naar beneden.

 

 

 

 

 

Horizontaal plaatsen – unieke functie!

Pergo laminaatvloeren kunnen ook horizontaal worden gelegd. Vergeleken met veel andere merken is dit een unieke functie. Dit is erg handig op locaties waar de planken niet of moeilijk kunnen worden opgetild, zoals bij het leggen van de laatste rij planken, of onder deurposten en radiatoren enzovoort.

 

 

 

 

 

Hoek

De ideale methode voor het plaatsen van de eerste rij planken. Klik de planken eerst met de korte kant aan elkaar en vervolgens aan de lange kanten.

 

IS HET LEGGEN VAN EEN ONDERVLOER VERPLICHT?

Wij raden ten sterkste aan om de juiste ondervloeren van Pergo te gebruiken. Deze vochtwerende tussenlaag is speciaal ontwikkeld om het contactgeluid te reduceren. Bovendien geeft enkel de juiste combinatie Pergo vloer en Pergo ondervloer recht op 20 jaar productgarantie.

WAAR IN DE RUIMTE BEGIN IK BEST MET LAMINAAT TE LEGGEN?

Begin in de linkerbovenhoek van de langste muur en leg de planken in dezelfde richting als die waarin het licht valt. De planken worden altijd van links naar rechts gelegd.

VINYL VLOEREN
KAN IK VINYL OP EEN BESTAANDE VLOER LEGGEN?

Ja, de Rigid Vinylvloeren waar we bij Interieurpakket.be mee werken, kunnen op betonvloeren en bestaande houtvloeren en tegels worden gelegd. Lees de installatie-instructies zorgvuldig door die je bij levering van jouw Interieurpakket.be vloer ontvangt.

KAN IK VINYLVLOEREN IN MIJN BADKAMER GEBRUIKEN?

Ja, de vinylvloeren waar we bij Interieurpakket.be mee werken, zijn 100% vochtbestendig en daarom een veilige keuze voor af en toe natte omgevingen zoals badkamers. En omdat deze vloeren comfortabel, warm en zacht aanvoelen, kunt u er zo met blote voeten op lopen.

Onthoud echter dat hoewel “af en toe” blootstelling aan vocht geen probleem is.  Een langdurige blootstelling aan veel vocht moet worden voorkomen. Anders kan er vocht onder de vloerbedekking terechtkomen en zo andere problemen veroorzaken. Om deze reden wordt vinyl niet aanbevolen voor installatie in sauna’s, stoombaden, inloopdouches, enz.

PARKET VLOEREN
WAAROM KIEZEN VOOR HOUTEN VLOEREN

Bij Interieurpakket zijn we ervan overtuigd, dat een mooi interieur begint bij een mooie vloer. En als het gaat om het toevoegen van warmte en persoonlijkheid aan een ruimte, kan er niets tippen aan het natuurlijke en unieke karakter van een houten vloer.

Maar houten vloeren hebben meer te bieden dan natuurlijke charme. Een vloer moet ook duurzaam zijn. Hij moet bestand zijn tegen kinderen, huisdieren, ongelukjes en feesten. Per slot van rekening wilt u een vloer die er zo lang mogelijk prachtig uitziet. De houten vloeren van Pergo, het merk waar we bij Interieurpakket mee samenwerken,  werd hier speciaal voor ontwikkeld.

 

SCHILDEREN/VERF
IN WELKE VOLGORDE SCHILDER IK BEST EEN RUIMTE?

Bij Interieurpakket adviseren we te starten met het plafond om vervolgens de muren aan te vatten.
Eindigen doe je met het lakwerk van ramen en deuren.

WhatsApp chat